Пошук

Освітні заклади Щербанівської ОТГ готові до оздоровчого сезону!

Дата: 21.05.2019 13:50
Кількість переглядів: 1063

 

15 травня на базі КЗ «Щербанівська ЗОШ І-ІІІ ступенів», було проведено нараду-семінар з керівниками закладів освіти Щербанівської сільської ради, Терешківської сільської ради, Мачухівської та Коломацької сільських рад.

Начальник відділу освіти виконавчого комітету Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області Важеніна Інна Леонідівна проінформувала щодо особливостей проведення організаційно-підготовчої роботи до оздоровчого сезону, відпочинку дітей і підлітків влітку 2019 року. Особливу увагу було звернуто на нововведення у навчальному році - інклюзивне навчання. Інна Леонідівна зазначила, що цього року це питання буде під контролем, адже діти із особливими потребами мають рівний доступ не тільки до якісної освіти у навчальних закладах, а й до якісного оздоровлення. З цією метою заклади повинні адаптувати навчальні програми та плани, методи та форми проведення дозвілля, використовувати існуючі ресурси, партнерство з громадою задля індивідуальних потреб дітей з особливими освітніми потребами. Не оминули питання забезпечення вимог ДержСанПіНу та медико-санітарного благополуччя. Таку інформацію довела до відома Тетяна Вікторівна Сидоренко, в.о.начальника відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства ПРУ ГУ Держпродспоживслужби.

Головний спеціаліст відділу освіти Дуднік С.І. ознайомила присутніх із вимогами цивільного захисту, пожежної безпеки під час організації відпочинку дітей. Мурзаєвою Н.В., головним спеціалістом відділу освіти були розроблені та надані методичні рекомендації щодо організації змістовного дозвілля в пришкільних таборах з денним перебуванням. Завершальним етапом наради стала доповідь головного бухгалтера відділу освіти Олефір Г.В., в якій вона довела до відома присутніх інформацію про стан матеріально-технічного забезпечення таборів та їх готовність до роботи. Обсяги придбаних канцтоварів, спортивного інвентарю,посуду, кухонного обладнання, медичних засобів - свідчить про готовність пришкільних таборів до оздоровчого періоду влітку 2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь