Пошук

До уваги батьків! Інформація щодо харчування дітей в закладах освіти Щербанівської ОТГ на 2019-2020 роки.

Дата: 22.05.2019 14:09
Кількість переглядів: 543

Фото без опису

                   Згідно з програмою організації харчування дітей у закладах освіти Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2019-2020 роки ,затвердженої рішенням тринадцятої сесії сьомого скликання Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області від 06.12.2018 року у закладах освіти забезпечено безкоштовним харчуванням :

  1. Учнів 1-4 класів;
  2. Учнів 5-11 класів із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування
  3. Учнів 5-11 класів з малозабезпечених сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям;
  4. Дітей інвалідів, які навчаються у 5-11 класах;
  5. Дітей працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків, які навчаються у 5-11 класах;
  6. Дітей 5-11 класів з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах;
  7. Дітей 5-11 класів, які знаходяться на диспансерному обліку в протитуберкульозному диспансері та потребують додаткового харчування;
  8. Дітей 5-11 класів, батьки яких брали участь у антитерористичній операції та отримали статус учасника бойових дій, або інваліда війни, або учасника війни;
  9. Дітей 5-11 класів, батьки яких постраждали під час участі у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, а також членів сімей осіб, смерть яких пов’язана з участю у зазначених акціях.
  10. За рішенням педагогічної ради звільняються від плати за харчування вихованці групи продовженого дня ( у відсотках чисельності групи за списком): 10-у повному обсязі;15-на половину вартості.
  11. Від плати за харчування дитини у закладах дошкільної освіти та дошкільних підрозділах навчально-виховних комплексів звільняються:
  1. Діти-сироти і діти , позбавлені батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім’ях.
  2. Діти-інваліди ( за наявності відповідних документів).
  3. Батьки і діти, потерпілі від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (за наявності відповідних посвідчень).
  4. Батьки або особи, які їх замінюють, у сім’ях, у яких сукупний дохід на кожного члена сім’ї за попередній квартал не перевищував рівня забезпечення прожиткового мінімуму (гарантованого мінімуму), який щороку установлюється законом про Державний бюджет Укаїни для визначення права на звільнення від плати за харчування дитини у державних і комунальних дошкільних навчальних закладах, а також батьки дітей або особи, що їх замінюють, із сімей, що отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» (за наявності відповідних документів).
  5. Діти працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків (  за наявності відповідних документів)
  6. Діти батьки, яких брали участь у антитерористичній операції та отримали статус учасника бойових дій, або інваліда війни, або учасника війни ( за наявності відповідних документів).
  7. Діти, батьки яких постраждали під час участі у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, а також членів осіб, смерть яких пов’язана з участю у зазначених акціях.
  8. Діти з особливими освітніми потребами.
  9. Батьки дітей, у сім’ях яких виховується троє і більше дітей.
  10. Діти, які знаходяться на диспансерному обліку в протитуберкульозному диспансері.

Вартість харчування у закладах освіти  шкільного  підрозділу становить – 18,00 грн ; в дошкільному підрозділу – 33,00 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь