Пошук

У Великому Тростянці привітали випускників дитячого садочку!

Дата: 29.05.2019 15:09
Кількість переглядів: 565

 

Сьогодні у Великому Тростянці привітали випускників дошкільного підрозділу Комунального закладу “Тростянецький навчально-виховний комплекс” Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.

“Приємно, що наш заклад дав можливість дітям розвиватися і виховуватися у садочку “Колосок”. Кожний день був сповнений позитивними емоціями та приємними спогадами. Ми бачили, як наші діти дорослішали щохвилини”, - розповіла Наталія Драч, директор закладу.

Діти разом із вихователями підготували для батьків дуже цікаве свято. Випускники обирали професію, розповідали вірші та вітали присутніх. Зворушливий вальс не зміг стримати сліз батьків.

“Щодня ми проводили велику виховну роботу. Постійно відвідували екскурсії, майстер-класи та пізнавальні заходи. Вірю, що наші випускники стануть успішними людьми”, - зазначила Ольга Шокодько, заступник директора з навчально-виховної роботи дошкільного підрозділу закладу.

Важливо, що Щербанівська сільська рада подбала про майбутнє випускників садочку. Уже закупили шкільні меблі, дидактичні матеріали та оргтехніку. Це буде сприяти активному розвитку дітей задля їх високих досягнень у навчанні.

“За час літніх канікул ми встигнемо капітально відремонтувати класну кімнату для першачків за програмою нової української школи. Ми робимо це задля розвитку дітей, інноваційних підходів у навчальному процесі та успіхів у професійному майбутньому”, - наголосила Оксана Гурцева, начальник відділу інформаційної та організаційної роботи виконкому Щербанівської сільської ради.

Чекаємо наших випускників восени до першого класу. Адже наші діти - це світле майбутнє Щербанівської громади!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь