Пошук

Оздоровлення дітей на першому місці!

Дата: 06.06.2019 11:04
Кількість переглядів: 1065

 

Фото без опису

Навчальний рік закінчився, настав час літніх канікул. Діти хочуть отримати казкові емоції та різноманітні розваги. Тому комп’ютерам чи телевізорам ні!

У Щербанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів працюють літні оздоровчі табори - “Світанок” та “Обрій”. Тут школярі творчо розвиваються, збагачуються духовно та інтелектуально, а також розширюють світогляд.

Фото без описуАнна Борисівна Пихота, керівник пришкільного табору “Світанок”, розповідає:

“У нас зараз 30 дітей, віком від 6 до 10 років. Ми цікаво та з користю проводимо свій час. У нас діє ігрова програма. Багато часу школярі проводять на свіжому повітрі, адже рухливі ігри гарно впливають на їх саморозвиток”.

Фото без описуРозпочали роботу у таборах 27 травня. Починають день з 9 години. Завжди проводять інструктаж з техніки безпеки. Діє триразове повноцінне харчування. Щодня проводяться цікаві екскурсії та майстер-класи. Важливо, що всі пришкільні табори Щербанівської громади забезпечені безкоштовним автобусом.

Фото без опису

“У нашому “Обрію” знаходяться 30 учнів середньої школи. Ще навесні було дуже багато бажаючих, навіть проводили конкурс. Усі діти задіяні у заходах. Запланували багато екскурсій, як місцевих, так і виїзних”, - говорить Марина Миколаївна Андрієць, керівник пришкільного табору “Обрій”.

Фото без описуЗа сприяння Щербанівської сільської ради, бтьки сплачують лише третину коштів за харчування школярів у таборах, а також за деякі екскурсії.

“Тут дуже цікаво! Ми вже були на багатьох екскурсіях. Ще відвідаємо музей авіації, зоопарк у Ковалівці та “Глухомані”. Також будемо брати участь у спортивних змаганнях. “Обрій” - це круто!”, - кажуть вихованці табору.

Фото без описуТабір - дуже корисне місце для школяра. Психологи радять: якщо вашій дитині більше дев?яти років, їй треба більше спілкуватися з однолітками, щоб соціалізуватися. А саме в літньому таборі малеча зможе найбільше і найефективніше знайти спільну мову та інтереси з дітьми її віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь