Пошук

Відбулось засідання 19 сесії 7 скликання Щербанівської сільської ради

Дата: 06.06.2019 18:21
Кількість переглядів: 1227

 

Фото без опису

6 червня 2019 року у приміщенні будинку культури села Щербані відбулось засідання 19 сесії 7 скликання Щербанівської сільської ради. Обговорили найважливіші питання, які стосувалися бюджету, землеустрою, житлово-комунальних послуг, освіти тощо.

Фото без опису

Ігор Процик, сільський голова, говорить:

“Питання обирати та бути обраним - визначає населення. Депутати із розумінням ставляться до тих питань, що виникають у громаді. Важливо спільними зусиллями покращувати життя наших мешканців”.

Фото без опису

На порядок денний винесли 32 питання. Розглянули питання про виділ  з Комунального закладу «Тростянецький навчально-виховний комплекс Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області»  новоутвореної юридичної особи.

“Відповідно до законодавства України, кожна структура має мати юридичну особу. Тепер окремо працюватимуть школа та дитячий садок”, - коментує Інна Важеніна, начальник відділу освіти виконкому Щербанівської сільської ради.

Фото без опису

Також було затверджено детальний план парковки у мікрорайоні “Садовий”:

“Проблема забезпечення жителів місцями для зберігання автомобілів актуальна віз самого початку будування району. На прохання власника ділянки, яка розміщена під лінією електропередач, Щербанівська сільська рада дала дозвіл на розробку детального плану парковки. Сподіваюсь, що найближчим часом місце для зберігання автівок буде збудовано”, - розповідає Володимир Пономаренко, в.о. начальника відділу містобудування, земельних ресурсів та природокористування виконкому Щербанівської сільської ради.

Фото без опису

Важливо, що на засіданні сесії було затверджено зміни до Програми переведення на індивідуальне опалення житлових будинків у Розсошенцях. В’ячеслав Макаренко, начальник управління житлово-комунального господарства виконкому Щербанівської сільської ради, зазначає;

“Завдяки індивідуальному опаленню буде досягнуто велику економію коштів у сім’ї. А це майже удвічі”.

Працюємо далі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь