Пошук

Мисливські угіддя - бути чи не бути?

Дата: 11.06.2019 09:47
Кількість переглядів: 1065

 

Під час засідання 19 сесії 7 скликання Щербанівської сільської ради було обговорено питання про погодження на використання ТОВ «Фенікс-2017» в якості мисливських угідь  земель сільськогосподарського призначення.

“Рішенням Полтавської обласної ради №905 від 19 жовтня 2018 року,    ТОВ “Фенікс-2017” було надано мисливські угіддя на території Полтавського і Новосанжарського районів. На вимогу статті 22 Закону України “Про мисливське господарство та полювання”, ТОВ “Фенікс-2017” було надано погодження на використання мисливських угідь земель сільськогосподарського призначення, які знаходяться у комунальній власності Щербанівської ОТГ”, - зазначає Володимир Пономаренко, в.о. начальника відділу містобудування, земельних ресурсів та природокористування виконкому Щербанівської сільської ради.

“Договір на використання мисливських угідь між ТОВ “Фенікс-2017” та сільської ради розробляється за участі депутатів Тараса Шмиголя, Віталія Штанька, Віктора Зайцева та інших. Пропонуємо депутату районної ради Віталію Харченку, а також активним представникам громади Ользі Лавренкіній, Олександру Овсію та Олегу Безруку долучитися до створення договору”, - коментує Ігор Процик, сільський голова.

Сподіваємося на плідну співпрацю сільської ради, депутатського корпусу та активу громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь