Пошук

Прощавай дитинство, привіт доросле життя!

Дата: 27.06.2019 15:49
Кількість переглядів: 829

У Щербанівській громаді святкували випускний вечір. Вітали колишніх одинадцятикласників Тростянецького НВК, Горянської та Щербанівської ЗОШ, а також Розсошенської гімназії.

До всіх навчальних закладів із привітаннями завітали Ігор Процик, сільський голова, та  Світлана Мельник, заступник сільського голови.

“Діти - це наше майбутнє. Ми завжди будемо переживати разом з ними їх поразки та перемоги. Спільний розвиток принесе багато здобутків у наші життя”, - говорить Ігор Процик.

Неможливо не відзначити високий рівень підготовки до свята. Учні з’явилися на крутих авто під гучну музику у Великому Тростянці та Горі. У Розсошенцях по-іншому. Майже червоною доріжкою з повітряних кульок випускники підходили до сцени.

Кожний випускник виглядав особливо. Яскраві та витончені сукні, неймовірні прикраси та ділові костюми. Так діти вирішили зустріти своє доросле життя.

“До вибору наряду ми готувалися майже рік. Трошки складно було потрапити до б’юті-мастерів, адже запис був “скажений”. Приємно бути королями цього вечору”, - діляться емоціями випускники Розсошенської гімназії.

Усі випускники отримали атестати про повну середню освіту. Віримо у ваше світле майбутнє як в Україні, так і за її межами!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь