Пошук

Відбулось засідання 21 сесії у Щербанівській сільраді

Дата: 22.07.2019 15:32
Кількість переглядів: 1036

 

19 липня 2019 року у Щербанівській сільській раді відбулось засідання 21 сесії 7 скликання. На порядок денний винесли 24 питання. 

Було прийнято рішення щодо внесення змін до сільського бюджету. Це стосувалося капітального ремонту тротуару вул. Кременчуцька в с. Розсошенці, доукомплектування майданчику вул. Степна в с. Розсошенці, придбання бетонних кілець для будівництва вигрібних ям та септику в будинках культури в с. Нижні Млини та с. Щербані, промивки водогону в с. Гора, обв’язки та приєднання водогону з с. Гора до водогону с. Щербані, реконструкції вуличного освітлення та  бетонного вимощення навколо освітлення футбольного поля в с. Щербані, поточного ремонту коридору Щербанівської сільської ради, придбання водопровідних труб для кооперативу «Тростянецьке Джерело» с. Малий Тростянець, поточного ремонту вентиляційної системи та димоходів по вул. Шевченка та вул. Геофізична 7 в с. Розсошенці та перерозподіл коштів на Щербанівський ліцей та Тростянецький НВК. На жаль, не всі депутати підтримують рішення - утрималися від голосування Анатолій Вертелецький та Максим Брехнич.

Щодо земельних питань, було затверджено технічну документацію, проекти та надано дозвіл на їх розробку із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, де Анатолій Вертелецький утримався від голосування. Прийняли рішення й стосовно тимчасових споруд, а саме створення технічної документації по встановленню сервітуту. Під час голосування щодо інвентаризації земель, Анатолій Вертелецький не підтримав депутатів сільської ради, проголосувавши “проти”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь