Пошук

«Барс» v.2.0 – офіційно закрили другу зміну вишколу

Дата: 01.08.2019 16:45
Кількість переглядів: 1133

31 липня 2019 року у вишколі «Барс» відзначили закриття другого туру. До заходу поставилися серйозно. Діти разом із вихователями підготували святковий концерт, де показали свої таланти та навички. До вишколу завітали Ігор Процик, сільський голова, та Світлана Олександрівна, заступник сільського голови.

«Один із пріоритетів нашої роботи – діти. Дуже приємно бачити, що вишкіл дав багато знань, малеча отримала нові знання та навички. Важливо, щоб наші діти вигартували у собі любов до Батьківщини», - говорить Ігор Процик.

Вихованці прийняли участь у спортивних змаганнях «Козацька звитяга». Визначили переможців, також відзначили учасників спартакіади. Окрім змагань, співали народні пісні, танцювали та продемонстрували навички з рукопашного бою. Завершили свято «танком дружби», де використали фарби Холі.

«Дуже важливо бачити результат нашої роботи. А це – настрій, з яким діти перебувають у вишколі.  Тут кожен знайшов собі друга чи подругу. Усі заняття діти відвідують із задоволенням- говорить Олена Каменцева, начальник відділу сім’ї, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Щербанівської сільської ради.

Цей рік дебютний для вишколу «Барс». Плануємо залучити ще більше дітей до оздоровлення та патріотичного виховання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь