Пошук

Продуктивна співпраця сільської ради та депутатського корпусу показує результат!

Дата: 14.08.2019 13:31
Кількість переглядів: 771

 

Сьогодні відбулось засідання 22 сесії 7 скликання Щербанівської сільської ради. На порядок денний винесли 39 питань.

“На постійних депутатських комісіях, що проводилися до сесії, всі питання обговорювалися. Приємно бачити плідну співпрацю сільської ради та депутатського корпусу”, - зазначає Ігор Процик, сільський голова Щербанівської сільської ради.

Під час сесії розглянули питання про внесення змін до сільського бюджету Щербанівської сільської ради на 2019 рік сумою близько 4,7 млн гривен. Заслухали Світлану Мельник, заступника сільського голови, щодо надання згоди на приватизацію житлового будинку, прийняття у комунальну власність житлового майна та про виключення зі складу службових СБУ квартир у Розсошенцях.

В’ячеслав Макаренко, начальник управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Щербанівської сільської ради, депутат, виступив з питанням про внесення змін до Програми індивідуального опалення:

“Усі роботи виконуються планово. На сьогоднішній день підключено вже 4 будинки”

Інна Важеніна, начальник відділу освіти виконавчого комітету Щербанівської сільської ради, доповіла про організацію харчування дітей та його вартості у навчальних закладах громади, а також про організацію підвозу учнів до закладів освіти:

“Рішення щодо освіти мають на меті лише перейменування, тому що до початку навчального року було змінено назви двох освітніх закладів. Підвіз шкільним автобусом буде відбуватися у тому ж режимі”, - коментує Інна Леонідівна. 

Щодо “земельних” питань, то затвердили технічну документацію, надали дозвіл на її розробку і проектів землеустрою мешканцям громади. Надали дозвіл на встановлення тимчасових споруд місцевому бізнесу та укладання попередніх договорів оренди земельних ділянок.

Цією сесією затвердили назву вулиці у Щербанях на честь Володимира Васильовича Осипчука, колишнього радгоспу ім. Шевченка.

Варто зазначити, що засідання сесії відбулось достатньо продуктивним. Тому подальша співпраця сільського голови та депутатського корпусу лише примножить здобутки громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь