Пошук

Півжиття присвятив гирьовому спорту: історія Віталія Білоуса

Дата: 15.08.2019 15:21
Кількість переглядів: 1584

 

Віталію Білоусу - 29 років. Майже півжиття він займається гирьовим спортом і гордо представляє нашу громаду на змаганнях як всеукраїнських, так і міжнародних.

“Надихнув мене мій брат. Ще хлопчиною я захоплено спостерігав, як він тренується. Вирішив спробувати й сам”, - ділиться спогадами Віталій.

У 2017 році Віталій Білоус став чемпіоном України з гирьового спорту. Також має звання майстра спорту міжнародного класу. Зараз Віталій виступає у ваговій категорії до 78 кг.

Фото без опису

“У мого тренера - Олега Арсенійовича Мороза - досить великий досвід. Більшість його вихованців всесвітньо відомі спортсмени, чемпіони світу. Слідкую за досягненнями наших гирьовиків Полтавщини - Олега Коломійця та Ігоря Гавришко”, - доповнює спортсмен.

У повсякденному житті Віталій військовослужбовець. Службу та тренування вдало поєднує. Рекорди спортсмена - 110 поштовхів (гиря вагою 32 кг), ривок - 170 разів.

Фото без опису

“Пам’ятаю свої перші змагання через рік після початку тренувань. Тоді я зайняв четверте місце. Було прикро, проте я не опустив руки, а навпаки почав ще більше тренуватися. Це був для мене “магічний пендель”. Після цього займаю лише призові місця”, - говорить Віталій.

Пишаємося здобутками Віталія та бажаємо лише їх примножувати. Так тримати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь