Пошук

Правила дорожнього руху для найменших

Дата: 16.08.2019 11:41
Кількість переглядів: 782

Сьогодні поблизу Районного сервісного центру МВС у Полтавській області відкрили дитяче автомістечко. Завдяки плідній співпраці Щербанівської сільської ради та сервісного центру у громаді з’явилося місце, де діти зможуть на практиці вивчати правила дорожнього руху.

«У першу чергу, це безпека життя. Знаючи правила, дитина вже буде обережною та обачною на дорозі. Сільська рада забезпечить підвіз шкільним автобусом дітей усіх навчальних закладів громади на навчання, яке буде проходити у рамках освітніх програм», - коментує Ігор Степанович, сільський голова.

Майданчик оснащений асфальтованим покриттям із дорожньою розміткою. По всій території розміщені дорожні знаки, таблички, залізничний переїзд, «лежачі поліцейські» та світлофори. До навчання долучаться і поліцейські.

«Просвіта щодо правил дорожнього руху – один із профільних напрямків роботи нашого сервісного центру. Отримані знання діти будуть використовувати у повсякденному житті. Варто відмітити, що дитяче автомістечко таких масштабів, як у нас, в Україні єдине!», - говорить Віталій Бондаренко, начальник РСЦ МВС у Полтавській області.

«Дякуємо Ігорю Процику за створення такого унікального майданчику з вивчення правил дорожнього руху. Подібних майданчиків в Україні немає. Наше дитяче автомістечко – це приклад успішної реалізації спільних проектів, креативного підходу та продуктивної роботи команди однодумців», - розповідає Олена Харченко, директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА.

Віримо, що у майбутньому на дорогах нашої громади та України  з’явиться ще більше свідомих водіїв та пішоходів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь