Пошук

Street fest “Кращі товари Полтавщини”: як Щербанівська ОТГ представила свою громаду

Дата: 10.09.2019 10:49
Кількість переглядів: 494

9 вересня поблизу музею-садиби імені І.П. Котляревського розвернулося неймовірне дійство. Люди у національних костюмах, місцеві та обласні артисти, костюмовані герої “Енеїди”. Все це відбувалося з нагоди 250-річчя до Дня народження письменника, поета та засновника нової української літератури Івана Петровича Котляревського.

Разом із тим Департамент економічного розвитку Полтавської обласної державної адміністрації на високому рівні підготував інше дійство - Street fest “Кращі товари Полтавщини”.

“Для нас важлива така співпраця з областю. Нашу громаду запросили як одну з п‘яти найкращих ОТГ Полтавщини. Щиро дякуємо підприємцям, які відгукнулися долучитися до ярмарку!”, - зазначає Анна Овчаренко, в.о. директора Центру дозвілля “Водограй”.

І таки правда, Щербанівську громаду було представлено найкраще! Долучилися “Система модернізації складів”, Щербанівський хліб, “Полтавська галушка”, “Моркішка” місцеві пасічники. Також презентували свої роботи клієнти Полтавського територіального центру соціального обслуговування. 

“Нам є чим пишатися! У першу чергу - це наші люди. Дякуємо усім, хто долучився до участі у заході. Разом ми розвиваємо ОТГ і стаємо кращими на обласному рівні!”, - говорить Світлана Мельник, заступник сільського голови. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь