Пошук

Діти громади показали достойний приклад дорослим!

Дата: 11.09.2019 11:42
Кількість переглядів: 518

 

Фото без опису

11 вересня 2019 року у нашій громаді відбувся велозабіг, учасниками якого стали учні середньої та старшої школи Щербанівського ліцею, Тростянецької школи та Розсошенської гімназії. Захід організовано за сприяння відділу освіти виконавчого комітету Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.

“Щодо проведення велопробігу розмов було багато, особливо у дітей. Зараз у нас триває Олімпійський тиждень, усі заходи якого стосуються спорту. Саме до нього ми й присвятили цей велопробіг”, - зазначає Інна Важеніна, начальник відділу освіти виконавчого комітету Щербанівської сільської ради.

До заходу долучилося близько 100 учнів. Супроводжували їх патрульна поліція, вчителі фізкультури, батьки учасників, працівники сільської ради та залучені активісти громади. Спочатку дітям провели інструктаж, далі слідували до місця призначення колоною у супроводі поліцейських.

“Про велопробіг дізнався від вчителя фізкультури. Вирішив, що поїду точно. Батьки дозволили, тож сьогодні разом із однокласниками їдемо громадою. Як на мене, важливо показати достойний приклад дорослим, що спорт - це сила!”, - говорить Євген Козак, учень Щербанівського ліцею.

Приємно, що молодь підтримує здоровий розвиток. Наступний велопробіг буде організовано вже 28 вересня до Дня туризму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь