Пошук

Понад 100 тис. українців цього року повідомили про домашнє насильство

Дата: 13.11.2019 11:35
Кількість переглядів: 561

Поліцейські мобільні групи з протидії домашньому насильству винесли вже 1200 термінових заборонних приписів. Тільки у цьому році до поліції звернулися більше ніж 100 тисяч осіб, які потерпали від домашнього насильства. Про це сьогодні, 6 листопада, повідомив голова Національної поліції України Ігор Клименко під час передачі службових автомобілів для цих груп, передає УНН з посиланням на пресслужбу Національної поліції.

"За словами Ігоря Клименка, тільки у цьому році до поліції звернулися більше 100 тисяч осіб, які потерпали від домашнього насильства, із них 1400 – це діти", - повідомили у поліції.

Тож, поліція запустила проект мобільних груп з протидії домашньому насильству. Голова Нацполіції зауважив, що цей проект почав функціонувати у вересні 2019 року. 37 мобільних груп впродовж півтора місяця здійснили 7000 виїздів на повідомлення про факти домашнього насильства, склали 2000 адміністративних протоколів, провели 3000 превентивних заходіві винесли 1200 термінових заборонних приписів.

У наступному році заплановано ввести в дію такі мобільні патрулі у всіх містах, які мають населення більше 50 тисяч.

Нагадаємо, з січня по вересень 2019 року до суду направлено понад 400 кримінальних правопорушень за фактом домашнього насильства. 

Джерело: УНН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь