Пошук

У громаді відбулось засідання Координаційної ради з підтримки та розвитку об’єднаних територіальних громад Полтавської області

Дата: 20.11.2019 16:24
Кількість переглядів: 436

 

Фото без опису

20 листопада у Розсошенській гімназії відбулось ІХ розширене засідання навчально-консультативної робочої групи “Координаційної ради з підтримки та розвитку об’єднаних територіальних громад Полтавської області”  у напрямку “Удосконалення мережі освітніх закладів”.

“Представники громад обгворили важливі питання у розвитку освіти. Також закцентували увагу питанню “Опікуємося освітою” та виконанню програм національно-патріотичного виховання безпосередньо на місцях. Затронули питання щодо перспектив фінансування закладів освіти на 2020 рік та дотримання норм бюджетного законодавства” , - говорить Леся Осадча, т.в.о начальника відділу освіти виконавчого комітету Щербанівської сільської ради.

До заходу також долучилися Олена Харченко, директор Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації, із виступом «Перспективи розвитку Нової української школи в Полтавській області». Ігор Процик, сільський голова Щербанівської сільської ради, розповів про розвиток освітньої галузі Щербанівської громади.

“Для нас важливо, щоб діти громади мали належні умови для навчання та розвитку. Сільська рада та освітні заклади сприяють цьому. Діти - це наше майбутнє!”, - зазначає Ігор Степанович. 

Робоча зустріч відбулась за ініціативи Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації та виконавчого комітету Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь