Пошук

Направо, кроком руш!

Дата: 28.11.2019 10:07
Кількість переглядів: 506

27 листопада 2019 року учні 9 та 11 класів Щербанівського ліцею відвідали екскурсію Військовим коледжем сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації. Захід відбувся у рамках гурткової роботи військово-патріотичного клубу “Барс”.

“Виходячи з ситуації, яка зараз відбувається на території нашої держави, військова підготовка необхідна. Візит до Військового коледжу має бути пізнавальним та цікавим для дітей. Можливо деякі з них оберуть життєвий шлях військових”, - коментує Олексій Іващенко, спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, культури та спорту виконавчого комітету Щербанівської сільської ради; керівник військово-патріотичного гуртка “Барс”.

Військові - це дійсно окрема сім’я зі своїми устоями. Діти побачили що таке дисципліна, порядок, життя за графіком.

Наталія Драч, директор Щербанівського ліцею, зазначає, що подібні заходи дуже важливі для дітей: “Профорієнтація важлива, діти мають розуміти мотивацію. Вдячні керівництву закладу за таку пізнавальну екскурсію!”.

Обирати майбутню професію дійсно важливий крок. Цього року навчальні заклади Щербанівської громади відзначать випуск 130 учнів 9 та 11 класів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь