Пошук

Завершили різдвяні святкування фестивалем

Дата: 13.01.2020 10:17
Кількість переглядів: 491

11 січня 2020 року у приміщенні Розсошенської гімназії відбулось неймовірне дійство -  фестиваль колядки та щедрівки “Щербані-2020”. До участі долучилися колективи будинків культури, шкіл та садочків нашої громади, а також гості з інших сусідніх ОТГ. Загалом виступили більше 20 колективів.

“Не дивлячись на погоду, ми все одно отримали задоволення від проведеного свята! На гостей фестивалю чекали безкоштовне частування кашею, галушками та чаєм. Для наймолодших глядачів - аніматори та інші цікавинки. Приємно, що на наше свято нам вдалося зібрати більше півтисячі гостей!”, - зазначає Світлана Мельник, заступник сільського голови Щербанівської ОТГ.

Такий фестиваль у громаді відбувся вперше. Із задоволенням долучилися батьки та вихователі наймолодших учасників. А саме дитячих садочків “Яблунька”, “Зірочка” та “Колосок”.

“Ми готувалися до цього заходу ще до Нового року. Дуже приємно, що завдяки спільним зусиллям батьків та вихователів, ми створили та показали неперевершений флешмоб. Так би мовити “колядка на новий лад”. Чекаємо на нові свята та обов’язково будемо брати участь”, - говорить Лариса Кирячок, директор КЗ “Розсошенський ЗДО “Яблунька”.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь