Пошук

“Берімось краще до роботи, змагаймось за нове життя!”

Дата: 24.02.2020 09:37
Кількість переглядів: 560

 

Фото без опису

Цієї суботи відбулось відкриття VI Всеукраїнського (ХVI Всекримьского) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж “Змагаймось за нове життя!” присвяченого Лесі Українки. 

Винуватці суботнього свята - це юні поціновувачі творчості Лесі Українки.

Фото без опису

“На цьому заході зустрілась вся Україна. Я впевнений, що цей фестиваль повернеться на кримську землю. Бажаю конкурсантам успіхів та творчого натхнення!”, - говорить Ігор Процик, сільський голова Щербанівської громади. 

Конкурс проводиться як творче змагання учнівської та студентської молоді за номінаціями: «декламація», «інсценізація», «твір», «науково-пошукова робота», «малюнок», «аудіовізуальний твір», «вокал». За 15 років проведення взяли участь 27 тисяч учасників. Із Полтавщини - 4900.

Фото без опису

“Ми маємо 9 призерів з 12 гімназистів, що брали участь у конкурсі. Це - чудовий результат. Тож СЛАВА вам, гімназисти! І велика подяка вчителям, що підтримують юну еліту!”, - говорить Світлана Мельник, заступник сільського голови Щербанівської громади. 

Фестиваль-конкурс відбувається з ініціативи ГО “Культурно-просвітницьке Товариство “Джерело”, Центру сучасного мистецтва “Steinbarg Gallery & Cafe”, Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я майбутнього” та родини Бурбак.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь